maia's FotoPage

By: maia nor

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Sunday, 19-Feb-2006 17:46 Email | Share | | Bookmark
Gathering weekend

instant takoyaki
bahannya..
tako n apa ntah namanya
View all 12 photos...
Rasanya bising gila apartment Takasaka Dai 2 Kopo semalam...meriah2..start dari buat takoyaki,nengok bangumi homestay,bancuh gyoza,goreng gyoza,gaduh cari blog..piring pecah..kekeke...semua ada..


Saturday, 18-Feb-2006 16:37 Email | Share | | Bookmark
From Takasaka With Love

Kwn2 Doraemon
Japan,Rusia and Korea
cucuk,cucuk
View all 23 photos...


Friday, 17-Feb-2006 14:38 Email | Share | | Bookmark
Juli

shinpai shiteru yo!!
so sweet....
omiyage omiyage...
View all 10 photos...
Buat Juli..jalan2 ngan Juli,makan2 ngan Juli,shopping2,membebel2 ngan Juli memang best..Thank you for the memories. .nanti dah balik Msia rasanya boleh agik jalan2,makan2,shopping ngan Juli...Isk tak boleh imagine my life tahun ni..without you..sabishi..erm life must go on..Anyway selamat menempuh alam pekerjaan dan kalau ada apa2 problem contact2 arr..but still I can see you a as strong gurl..Dah balik Msia tu jgn arr kuat ngat makan eskem n kek.. Gambar ngan snow bear kawaii gilerrr...manja!!


Friday, 17-Feb-2006 09:39 Email | Share | | Bookmark
Rehan

goreng pon sodap..
nak belajar skill cucuk satay?
buat gapo tu..
View all 6 photos...
Rehan...tak tau agik erk samada Rehan keje kat Japan or balik Msia..Kalau keje sini boleh la kita keluar sekali..jalan2 Pastu boleh agik sembang2 pasal Janice.. Eheh..semoga sentiasa tabah dgn dugaanNya..pilih yg terbaik antara yg TERBAIK..erk Kalau Rehan keje kat sini boleh gi lepak umah Rehan,Rehan nak lepak sini pun tak kisah..Ingat masa memula jumpa Rehan kat Takasaka..waktu tu Rehan kat UFJ..heheh...Anyway thanks for everything..


Friday, 17-Feb-2006 07:39 Email | Share | | Bookmark
MOHD FIRDAUS

100 cucuk bang!!
aku dan dunia gelapku...
heh heh..sonang jo..
View all 6 photos...
Ai..Pedot..Tinggal berapa hari je agik boleh gurau2 usik2 Pedot.. Pasni ntah bila la nak jumpa agik..Pedot dah kat Kedah nu..mesti sibuk kerja..sibuk2 pun nanti jgn la lupa antar berita kat sini..Baru2 datang Takasaka kan..byk gak dengar tentang Pedot..Pedot tu budak pandai,hebat,terrer nan toka nan toka.. waktu tu mula gak timbul perasaan nak kenai rapat arr ngan Pedot..betul ke apa org cakap...tapi style Pedot ni kita kena approach dulu kalau tak...sepatah tanya,sepatah jawab..tapi rasa berjaya gak la..banyak dah tau tentang Pedot dr Pedot sendiri..kekekeke..walaupun susah gak le memula..kalau kat YM tu Assalammualaikum...Waalaikumsalam..Buat apa..tgk tv...esok ada kat umah?Ada... erm but now bila dah kenal rapat..dah panjang la ayat tu..Tapi tau Pedot memang suka tgk TV..dan citer Korea..keke..Pesanan untuk Pedot..Kerja elok2 na...klu ada problem YM la..citer..kalau boleh tolong,tolong..kalau tak dgr je la.. Tanggungjawab tu berat tu..tunaikan sebaik2nya..cuba check kat bahu kanan ada tahi lalat tak? Lastly..take care..n suka kat gambar Pedot yg tgh sengih tu..kekeke..kawaii plak Gambar lain semua senyum sebab nak ambik gambar..yg ni naturallll...


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net